Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură, aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii vă invită cu fiecare ocazie să nu vă puneți de-o parte nevoia de mirare, de uimire și încântare după care tânjește, deseori, copilul din noi și, mai ales, nu privați copiii de magia unui spectacol total al bucuriei de a trăi poveștile, un puzzle cu multe alte spectacole.

Tocmai pentru a reîntregi nevoia unei experiențe complete la Opera Comică pentru Copii, în anul 2017, a luat naștere Magazinul OCC. La început cu doar câteva produse personalizate ce erau apreciate de cei care doreau „să ia spectacolul acasă”, colțul de la intrarea în clădire a devenit un loc neîncăpător pentru o mulțime de cutii colorate și educative, cu jocuri pentru copii de toate vârstele. Au urmat o serie de evenimente la care Magazinul nostru s-a reinventat prin decor, produse din ce în ce mai diverse și activități pentru cei mici. Magazinul OCC este unul special datorită experiențelor pe care le oferă copiilor, jocurile deschise și ateliere de creație au fost întotdeauna locul plin de zâmbete, provocări, întâlniri și prietenii care au crescut sub ochii noștri, ai echipei OCC.

Anul 2020 a fost unul deseobit pentru noi toți, însă, precum știu foarte bine cei care sunt #FanOCC, noi ne reinventăm cu fiecare ocazie, pentru a fi mereu aproape de cei care ne iubesc și ne apreciază, cei din viața cărora nu vrem să lipsim în cei mai importanți ani ai copilăriei. Așa am creat Aplicația Opera Copiilor (app.operacomica.ro), unde am adus o mulțime de „Spectacole la tine acasă”, emisiuni educative și nelipsitele jocuri de la Magazinul OCC, pe care te invităm să le joci și tu și să ne spui cum ți se par. 

Atunci când a auzit că vom lansa primul târg online de Crăciun din România (povestedecraciun.net), Moș Crăciun ne-a trimis o scrisoare în care ne-a rugat să îl ajutăm cu trimiterea cadourilor anul acesta deoarece toți copiii au fost cuminți, iar el fiind atât de ocupat are mare nevoie de niște spiriduși de încredere cum știe că sunt la Opera Comică pentru Copii. Așadar, doar nu era tocmai noi să nu îl ascultăm pe Moș Crăciun, și am meșterit site-ul Magazinului OCC (magazinulocc.ro), unde puteți găsi toate produsele atent selecționate de către echipa OCC, inclusiv kit-uri pentru ateliere de creație specifice Sărbătorilor de Iarnă. 

Noi, echipa OCC, vă mulțumim că sunteți alături de noi și aici, în mediul online! Sperăm să vă surprindem plăcut și să mai reveniți pe site-ul magazinulocc.ro.