La momentul plasării unei comenzi, aveți de ales între 2 modalități de livrare:

  • ridicare de la sediul OCC (Calea Giulești, nr. 16, sector 6, București):
    • Program Luni-Duminică: 8:00 – 21:00
    • Veți fi anunțat în momentul în care comanda este pregătită pentru a fi ridicată printr-un mesaj scris (e-mail/telefonic), iar din acel moment puteți veni în cel mult 72 de ore pentru a o prelua, în timpul programului menționat mai sus.
  • livrare la domiciliu:
    • În București – transportul este gratuit, livrarea fiind efectuată de către un membru al echipei OCC nu se efectuează livrări în datele 24, 25, 31 decembrie 2020 și 1, 2, ianuarie 2021) 
    • În afara Municipiului București, inclusiv în județul Ilfov – costul transportului este 25 de lei, indiferent de valoarea comenzii

Pentru toate produsele aflate în stoc, termenul de livrare în București este de 1-2 zile lucrătoare de la confirmării plății, iar în celelalte localități termenul este de 1-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății, în funcție politica firmei de curierat. Termenul de livrare nu este contractual. În perioadele aglomerate timpul de livrare poate crește.

Produsele sunt ambalate în cutiile originale ale producătorilor.

Kit-urile de creație sunt produse realizate de Opera Comică pentru Copii împreună cu coordonatorii atelierelor, reprezintă produsul unui lucru manual, realizat cu grijă de către aceștia, fiecare obiect fiind unicat și poate prezenta imperfecțiuni. Produsul final al atelierului diferă în funcție de răbdarea și îndemânarea fiecărui copil.